Raya Bergaya: J. Crew

Ia sentiasa membuat anda girang apabila anda mempunyai pilihan pakaian yang serba boleh ataupun versatile untuk apa jua tujuan, sama ada untuk melawat saudara mara dan sahabat anda semasa perayaan Raya atau hanya melayan tetamu di rumah.

Sekiranya anda mencari jenama yang juga memenuhi keperluan  lelaki, Ini pasti yang anda tercari-cari. Lengkapi koleksi pakaian anda dengan beberapa must-have dari J.Crew; mix and match dengan pelbagai pilihan pakaian yang ditawarkan di laman utama J. Crew. Daftar menjadi ahli J.Crew Rewards untuk mendapatkan penghantaran percuma dalam Amerika Syarikat. Jangan lupa untuk mendaftar dengan Buyandship juga- kami akan memastikan pembelian anda dihantar ke pintu depan anda.


1. Stretch Short-sleeve Oxford Shirt | USD $59.50

Kemeja berbutang Oxford adalah kunci peragaan yang klasik dan memberikan seperti gaya sekolah lama. Ia selesa dan serba boleh; ia boleh dipadankan untuk lebih formal mahupun kasual.

2. Stretch Piqué Polo | USD $45

Diperbuat dari kain piqué yang begitu cantik untuk peragaan kita dan juga amat stretchable, oleh itu, baju polo t-shirt ini sangat selesa untuk dipakai sepanjang hari.

3. Oar Stripe Shortwing Derbys | USD $198

J.Crew memberi penelitian khas kepada setiap satu perincian pada rekaan Derbys wingtip klasik ini untuk menjanjikan ketahanan optimum dan memberikan kekayaan pada warna.

4. Madewell Slim-fit Eco Jean | USD $104.99

Slims Jeans klasik yang diberi perincian gaya ‘koyak’ untuk kelihatan lebih ranggi memberikan anda keselesaan yang tiada bandingannya untuk pemakaian seharian.

5. 484 Slim-fit Pant | USD $19.99

Seluar ini dipotong mengikut potongan slim 484 slim fit yang amat popular dari jenama J. Crew dan diperbuat dari fabrik yang sama. Perbezaannya adalah hanya pada perincian kecil yang juga membuat ia lebih diminati berbanding yang lain.

6. Timex Neon Nylon Strap Watch | USD $90

Jam tangan Timex Neon yang talinya diperbuat dari nylon, semestinya memberikan perincian moden pada peragaan anda.

7. Always Reversible Webbing Ribbon Belt | USD $39.50

Rekaan warisan dari arkib J.Crew diilhamkan dari tali pinggang klasik ini. Tali pinggang grosgrain yang boleh diubah menjadikan dua tali pinggang dalam satu.

8. J.Crew X Vans Slip-on | USD $60

Siluet ikonik ini adalah salah satu gaya seperti Vans, dan sekarang anda boleh mendapatkannya dengan cetakan kapal layar eksklusif dari J.Crew.

9. J.Crew X Vans Old Skool MTE Sneakers | USD $67.99

Old Skool adalah sneaker skate ikonik dari arkib Vans. Lelaran ini datang dalam tona warna kanvas yang ‘washed’ eksklusif,  mudah dan selesa untuk dipadankan dengan apa jua peragaan.