Raya Bergaya: Old Navy

Peragaaan kanak-kanak untuk #BNSRayaOOTD tidak pernah menjadi lebih mudah, berterima kasih kepada kepelbagaian pilihan di pasaran. Ia perkara biasa untuk jenama-jenama memberi penekanan terhadap fesyen kanak-kanak.  Malahan di Buyandship juga kami sentiasa berfikir tentang kanak-kanak dan pilihan yang ada.

Penyelesaiannya adalah Old Navy  yang menawarkan pelbagai rekaan-rekaan trendi dan selesa untuk kanak-kanak dan juga remaja. Apabila sudah raya ketiga dan seterusnya, pasti anak-anak anda malas nak berpakaian tradisional kan? Old Navy menawarkan tawaran-tawaran menarik untuk anda! Bukan itu sahaja, mereka juga menawarkan penghantaran percuma dalam negeri (USA) dengan pembelian melebihi USD $50. Beri peluang kepada BuyandShip untuk membuat penghantaran ke pintu rumah anda!


1. Zig-Zag Ruffle Swing Top for Girls | USD $16.97

Ruffles membuat segala-galanya lebih indah, dan ia membuatkna peragaan terasa lebih selesa dan sejuk sepanjang hari. 

2. High-Rise Button-Fly Rockstar Jeggings for Girls | USD $22

Denim boleh membuatkan anda panas dalam cuaca sebegini. Dalam kes ini, sepasang jeggings adalah untuk penyelesaian yang menjanjikan keselesaan.

3. T-Strap Laser-Cut Sandals for Girls | USD $22

Berjalan dengan yakin dengan sandal comel ini. Ia bertapak sedikit untuk memberikan rupa yang lebih ranggi dan kemas.

4. Faux-Leather Rainbow Crossbody Bag for Girls | USD $15

Ceriakan koleksi peragaan anda dengan tona warna yang terang dan ceria! Beg ini berbentuk seperti pelangi dan boleh digunakan untuk menyimpan duit raya yang akan berkepok-kepok itu.

5. Faux-Leather Sneakers for Boys | USD $21

Tiada yang boleh menandingi sepasang kasut berwarna gelap untuk menamha ‘umph’ pada padanan peragaan. Dapatkan kasut kulit dari Old Navy and boleh diragakan berulang kali.

6. Printed Built-In Flex Shirt for Boys | USD $13

Kemeja kapas adalah satu kemestian, dan kita harus mengatakan baju terbengkalai terbengkalai ini menyenangkan dan praktikal.

7. Karate Built-In Flex Max Never-Fade Jeans for Boys | USD $25

Seluar jeans yang selesa ini memastikan keselesaan sepanjang hari dan diberikan nama ‘karate’ untuk menunjukkan kekuatan dan fleksibiliti fabrik.

8. Leather Belt for Boys | USD $10

Peragaan basics itu sudah memang satu kepastian, dapatkan tali pinggang yang diperbuat dari kulit untuk melengkapi peragaan anda!