Buyandship Top 5 Picks: Game of Thrones Collectibles

Game of Thrones mula menambat hati ramai pada tahun 2011 degan karakter-karakter dan jalan cerita yang amat kukuh. Selain dari itu, Game of Thrones berbanding dengan yang lain tidak ‘menjaga hati’ penonton kerana semua karakter yang kita sukai pasti akan dibunuh ataupun mati. Ish! Tidak adil betul, tetapi selepas 8 tahun dan tidak dapat dikira anugerah yang telah dimenangi TV siri ini, kita tetap setia menontonnya setiap kali.

Baru-baru ini, kita baru digegarkan dengan plot twist yang menyebabkan berkaca mata anda. Banyak sudah terjadi dan mungkin anda tidak dapat move on lagi. Jangan risau, dapatkan merchandise-merchandise ini yang telah kami senaraikan untuk kenangan anda! Gunakan peluang ini untuk menggunakan servis penghantaran antarabangsa terus ke pintu rumah anda dengan caj penghantaran serendah RM18/Lb!

Winterfell Starks T-Shirt – USD $20.23

Memanggil ahli-ahli stark untuk bergabung dengan bangganya! Kali ini anda boleh menunjukkan perwakilan itu melalui T-shirt House of Stark ini. Dapatkan ia terus dari BoxLunch!

Game of Thrones Metal Earth ICONX 3D Model Kit – USD $21.90

Kenapa perlu bermati-matian berebut ‘iron throne’ jika anda boleh membina ia sendiri? Dapatkan model kit ini dan bina ia dengan seisi keluarga anda pada masa lapang. Beli terus dari BoxLunch!

CLUE: GAME OF THRONES EDITION BOARD GAME – USD $36.99

Pengkhianatan adalah antara aspek yang penting untuk GOT clue board game. Mencirikan dua belah permukaan untuk sesi bermainan yang lebih ‘thrilling’ dan menyeronokkan!

FUNKO POP! DAENERYS TARGARYEN ON IRON THRONE DELUXE VINYL FIGURE – USD $24.99

Pasti kesedihan anda tidak hilang lagi dari hati anda, masih terasa kepiluan dengan kehilangannya. Jangan risau, ia tetap dekat di hati dengan Funko Pop Khaleesi untuk menceriakan ruangan anda. Beli ia terus dari Hot Topic!

Game of Thrones РWinter has Come! Travel Mug РUSD $25.00

‘Winter has come’ pasti ayat yang amat kerap didengari sebagai penonton fanatik Game of Thrones. Minum dengan gaya dan dapatkan cawan ini terus dari Redbubble!