Top 3 Picks BuyandShip: Urban Outfitters

Urban Outfitters adalah platform membeli-belah dari USA yang mendukung pelbagai jenama-jenama tersohor dengan menjanjikan keaslian. Ia telah menjadi platform go-to untuk ramai pembeli dari seluruh dunia dan telah melahirkan pembeli setia. Platform pembelian ini selalu disebut-sebut tentang koleksi peragaan untuk lelaki dan perempuan yang sering mengikut trend dan ditawarkan pada potongan harga yang sangat menarik.

Walaupun di Malaysia, belum lagi ada Urban Outfitters, jangan risau kerana dengan BuyandShip anda boleh membuat penghantaran ke pintu rumah anda pada harga yang sangat berpatutan. Urban Outfitters bukan sahaja mengeluarkan peragaan, malahan juga perlengkapan rumah dan gaya hidup yang cool dan unik, sekarang anda boleh berjimat lebih lagi kerana untuk perlengkapan rumah dan barangan gaya hidup diberikan potongan harga untuk koleksi terpilih!

Kami sudah menyediakan senarai khas untuk anda! Dapatkan barangan di bawah terus dari Urban Outfitters dan gunakan alamat gudang BuyandShip semasa di Checkout.

 

Femme Wall Hanging

Hiasi rumah anda dengan penggantung barang kemas yang direka dalam belum bentuk badan manusia untuk deco yang lebih unik. Dawai rekaan ini dibentuk untuk cincin, rantai dan juga anting anting. Eksklusif hanya di UO!

 

SERENE HOUSE Ranger Essential Oil Diffuser

Mengekalkan getaran yang sangat stabil untuk memberi impak pada peredaran bau ke sekitar halaman rumah. Rekaannya yang kecil dan tahan lama membolehkan kita membawanya kemana-mana sahaja dengan sambungan USB. Tambah sahaja air dan bau kegemaran anda untuk penghidratan yang sempurna.

 

Igloo Jug

Cuaca Malaysia yang sering panas menyebabkan kita sering terliur-liur untuk air sejuk tetapi kalau dibiarkan sekejap sahaja, pasti kita dah cair aisnya ataupun dah kurang sejuknya. Jangan risau, dapatkan Igloo Jug dari UO untuk mengekalkan kesejukan dan kesegaran sepanjang hari!