Zara Home – Sale!

Zara  adalah nama yang menawan industri fesyen dan ditunjukkan kerana imej yang dicintai oleh orang ramai dan bar kualiti yang pasti. Malaysia sangat gemar dengan nama Zara, yang datang dari Sepanyol, menjadi kegilaan sesak apabila kedatangan SALE.

Tawaran harga ini terhad jika pembeli bersemangat untuk menikmati koleksi  Zara  dari luar negara, terutamanya untuk perhiasan dan bekalan rumah dari  Zara Home . Kami telah menyediakan senarai pilihan utama untuk melengkapi peralatan rumah anda. Daftar dengan kami di BuyandShip Malaysia untuk menikmati RM18 / lb dan juga pelbagai deposit jika anda dapat menikmati harga runtuh rumah  Zara .

VELVET QUILT – GBP  £ 179.99 (MYR 950.91)

Selimut adalah antara perlengkapan rumah yang amat penting untuk tidur malam yang lebih lena. Velvet Quilt dari Zara ini memastikan anda seakan-akan tidur dalam awan yang lembut. Ia datang dalam saiz King Bed, bermaksud anda tidak perlu berebut selimut dengan pasangan anda lagi. 

 

CASHMERE BLANKET – GBP £129.99 (MYR 683.35)

Cashmere adalah salah satu daripada fabrik yang paling dihargai untuk sentuhan selembut sutera. Ia ringan, cool dan elegan, menjadikan fabrik ini salah satu kain yang paling dicari untuk masa-masa yang sejuk. 

PAISLEY DUVET COVER – GBP £39.99 (MYR 211.84)

Duvet ini mempunyai lebih 150 benang yang menyempurnakan ia. Juga dibuat dari fabrik kapas dan diberi perincian cetakan paisley greyscale. Untuk minimilist di luar sana yang menginginkan corak tetapi tidak begitu ketara, ini sesuai untuk bilik tidur anda!

 

QUILT WITH RAISED FLORAL DESIGN – GBP £89.99 (MYR 476.70)

Ini sesuai untuk periang-ria yang menggemarkan warna kuning. Ceriakan ruangan tidur anda dengan warna yang lebih cerah untuk permulaan hari yang lebih segar dan cergas!

FADED LINEN TABLECLOTH – GBP £69.99 (MYR 370.75)

Siapa kata linen hanya terhad pada peragaan kita? Fabrik linen juga dibuat untuk alas meja yang verstail, moden dan juga minimilist. Jika anda seorang minimilist, alas meja bersaiz yang agak besar, sesuai untuk 6 hingga 8 tetamu, anda boleh mempertimbangkan ini juga.