Buyandship US Top Picks: Jenama Fesyen Wanita

Pernahkah anda terasa geram apabila produk ataupun koleksi baru dari Amerika Syarikat dikeluarkan kerana pasti mereka tidak membuat penghantaran ke Malaysia dan kalau ada, pasti mahal belaka.

Beli-belah di AS dengan bantuan Buyandship. Daftar dengan kami untuk mendapatkan akses ke alamat gudang AS kami dan nikmati penghantaran dari AS ke pintu depan anda untuk hanya RM18/lb!

Tidak pasti di mana untuk bermula? Untuk semua fashionista di Malaysia, kami telah memilih Buyandship US Top Picks: Jenama Fesyen Wanita yang akan membuatkan anda tersenyum.

1. Nasty Gal

Nasty Gal bermula di sebuah apartmen kecil di San Francisco dengan sebuah komputer riba dan akaun eBay. Sepuluh tahun kemudian, ia adalah salah satu jenama pakaian terkemuka dari Amerika Syarikat dengan pelbagai pakaian yang sesuai dengan mood anda setiap hari. Pilihan dari Nasty Gal adalah selesa, menggoda, dan yang paling penting, bergaya!

2. Fashion Nova

From left to right: Proud Woman Wide Leg Jumpsuit (~RM84); Straight Truth Paperbag Jumpsuit (~RM138); and What A Day Dream Kimono (~RM138).

Tidak kira apa personaliti anda, Fashion Nova mempunyai semua yang anda perlukan untuk menjadi bergaya. Sekiranya anda mencari jenama yang sentiasa on-trend, Fashion Nova tidak akan mengecewakan anda.

3. Gap

Jenama “basic” kegemaran kami dari Amerika Syarikat, Gap semestinya top online store anda. Temui pelbagai pilihan pakaian wanita dari Gap, di mana kualiti dan keselesaan memenuhi gaya.