Perbandingan Harga: Monitor Komputer Dell 24 UltraSharp U2414H

Bagi mereka yang memerlukan monitor yang mengeluarkan visual yang jelas dan tepat, model Dell 24 UltraSharp U2414H adalah sebuat peralatan komputer yang anda perlu miliki. Reka bentuk monitor ini agak luar biasa kerana ia mempunyai sempadan paparan yang berukur 6.05mm sahaja, dimana Dell menuntut ia sebagai sempadan paparan yang ternipis di dunia. Ia juga boleh diputarkan ke kiri dan kanan sehingga 90 darjah, keupayaan yang memberi flexibiliti kepada monitor komputer ini ketika penggunaan. 

Buyandship juga turut memberi flexibiliti kepada para pengguna melalui servis penghantaran antarabangsa kami. Dapatkan penjimatan apabila anda membeli model monitor komputer Dell 24 UltraSharp U2414H ini dari eBay dimana anda boleh memilikinya untuk hanya RM790 termasuk caj penghantaran dari Amerika Syarikat ke Malaysia. Jika anda bandingkan harga sedia ada di Malaysia (RM990), anda boleh menikmati penjimatan setinggi RM200 melalui Buyandship

Anda hanya perlu mendaftar bersama Buyandship untuk akses ke alamat gudang AS kami. Nikmati caj penghantaran antarabangsa RM18/lbs kami sekarang.