Perbandingan Harga: BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Champagne Pop (Collector’s Edition)

Kalau korang peminat fanatik dunia solekan, korang mesti tahu bahawa bahagian rutin solekan yang paling dinanti-nantikan ialah highlighting, bukan? Dapatkan muka yang kelihatan cantik dan glowy dengan menggunakan BECCA Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Champagne Pop (Collector’s Edition), salah satu daripada warna paling laris mereka yang mempunyai corak matahari terbenam, yang dibungkus dalam bekas kompak berkilau dan mewah. Satu item yang wajib dibeli untuk semua kaki makeup!

Sekiranya korang tertanya-tanya, harga highlighter edisi terhad yang cantik ini kini hanya AU$28.50 (~ RM79) di Sephora AU. Secara perbandingannya, harganya di kedai retail tempatan ialah RM233, agak mahal juga sebenarnya. Dengan menggunakan servis Buyandship, korang boleh mendapatkan highlighter ini untuk harga serendah RM111 sahaja, termasuk caj penghantaran menggunakan servis penghantaran Buyandship. Bersedialah untuk kelihatan segar, ‘bronzed’ dan berseri-seri 24/7!

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Champagne Pop (Collector's Edition) Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter Champagne Pop (Collector's Edition)