Panduan Membeli-belah: Pilihan Penjagaan Diri untuk Lelaki

Penjagaan diri bukan hanya untuk wanita. Lelaki juga perlu mengutamakan penjagaan diri seperti wanita! Buah fikiran di mana penjagaan diri ialah sesuatu yang lemah lembut atau feminin lama sudah lapuk ditelan zaman kerana semakin ramai lelaki mula menyedari betapa pentingnya menjaga diri mereka sendiri.

Ramai lelaki berfikir bahawa satu-satunya cara bagi mereka untuk kelihatan kacak  adalah dengan bersenam sehingga mereka penat, hal ini sangat tidak benar! Penjagaan diri lebih daripada mandian di tub mandi dan meletakkan timun di mata korang. Banyak amalan penjagaan diri yang dapat membantu korang memperbaharui jiwa korang dan meremajakan diri korang dalam kehidupan. Buyandship telah melengkapkan senarai Pilihan Utama Penjagaan Diri Untuk Lelaki Buyandship untuk membantu korang bermula.

Pro Tip: Menggunakan Buyandship, korang boleh mendapatkan penjimatan yang banyak untuk penghantaran antarabangsa! Berikut ialah beberapa tawaran terbaik yang korang boleh jumpa di market luar negara – gunakan Buyandship untuk menghantar pembelian korang dari seluruh dunia. 


PILIHAN UTAMA PENJAGAAN DIRI UNTUK WANITA BUYANDSHIP

Braun Electric Razor for Men

  • Braun Electric Razor ialah pencukur yang bijak untuk mencukur secara lembut tanpa berkompromi! Dapatkan hasil pencukuran yang luar biasa yang menggabungkan kedekatan dan keselesaan kulit dengan Braun Series 7. Alat cukur elektrik ini menggunakan teknologi pencukur yang inovatif dengan ciri-ciri pintar untuk menangkap lebih banyak rambut dalam satu strok yang kuat dan lembut pada kulit. Impian menjadi kenyataan bagi mana-mana lelaki yang pernah bersusah payah dengan pencukur muka.
  • Dapatkan pengalaman mencukur yang terbaik dengan Braun apabila korang berbelanja menggunakan Buyandship dan gunakan alamat gudang AS kami! Sekiranya korang tidak mahu membebankan poket korang, korang boleh mencuba pisau cukur elektrik ini dengan harga serendah RM905 (termasuk caj penghantaran Buyandship ke Malaysia)!

Anthony High-Performance Trio Kit

  • Produk Anthony direka khas untuk lelaki yang mahu kelihatan lebih muda! Anthony’s High-Performance Trio Kit dapat membantu mengurangkan penampilan garis-garis halus, lingkaran hitam, dan bengkak di sekitar mata; mentekstur semula, dan mencerahkan tan kulit, dan mengurangkan penampilan kedutan, dan mengekalkan keanjalan kulit.
  • Mencari asas anti-penuaan lelaki untuk melindungi kulit daripada penuaan pramatang? Dapatkan sekarang serendah dengan harga serendah US $ 35 (~ RM153), berbanding dengan membeli dari kedai tempatan untuk RM330. Gunakan alamat gudang Buyandship di eBay AS dan nikmati penjimatan yang ketara hanya untuk RM171 (termasuk caj penghantaran Buyandship ke Malaysia).

Bevel Shave System Men’s Starter Kit

  • Bevel Shave System Starter Kit ini akan membuat korang kelihatan kacak bergaya kerana ia direka untuk melindungi, membersihkan dan menyuburkan kulit setiap kali korang mencukur. Dalam kit ini, korang akan menemui semua yang korang perlu lakukan termasuk pisau cukur keselamatan dan bilah, berus mencukur, minyak primer untuk prep, krim mencukur untuk melembapkan dan balsem untuk menenangkan! Bersama-sama, mereka melawan cacat cela, kerengsaan dan juga menyamakan warna kulit.
  • Dapatkan pengalaman yang paling selamat dan kos efektif untuk penjagaan diri dengan hanya US$40 (~ RM175) berbanding dengan harga tempatan RM453. Apa yang korang perlu lakukan ialah menggunakan alamat gudang Beli-belah di eBay AS dan nikmati kadar penghantaran terendah dengan hanya RM211 (termasuk caj penghantaran Buyandship ke Malaysia)

L’Occitane Eav des Baux Deodorant Stick

  • Kita meletakkan begitu banyak masa dan tenaga terhadap penjagaan seluruh badan kita, tidakkah ketiak kita juga patut mendapatkan penjagaan yang sama? Deodoran stik bebas alkohol ini meluncur dengan lancar dan kering dengan cepat, dirumuskan khas untuk mencegah bau badan dengan menghalang pembiakan bakteria. Dengan aroma sensual dan misteri yang membuatkan korang berasa segar dan terkawal, ketiak korang akan berterima kasih untuk korang!
  • Ingin bau yang sedap dan berasa yakin dengan diri korang? Dapatkan Eav des Baux Deodorant Stick dengan harga serendah US$19 (~ RM85) dan bukan RM263. Gunakan alamat gudang Buyandship di Amazon AS untuk menjimatkan lebih banyak dengan hanya RM103 (termasuk caj penghantaran Buyandship ke Malaysia).

lightbulb-03 Pastikan korang menggunakan alamat gudang luar negara terdekat untuk mendapatkan penghantaran antarabangsa yang berpatutan. Dari sana, korang boleh menghantar penghantaran korang ke pintu rumah korang melalui perkhidmatan penghantaran kami, dengan hanya RM18 per pound!