Perbandingan Harga: KitchenAid Traditional Kettle (Onyx Black)

Selalunya bila kita terfikir tentang KitchenAid, mesin pengadun yang akan diingati. Tapi jenama ini juga mengeluarkan banyak lagi peralatan dapur, seperti KitchenAid Traditional Kettle yang senang digunakan ini. Bagi peminat design dapur moden dan contemporary, rekabentuk cerek elektrik ini mudah disuaikan dengan tema rumah. Sebelum korang beriya-iya nak pergi beli dekat kedai, harga sediada kat Malaysia ialah RM619. Jangan bersedih, hari ini sis nak kongsi yang produk KitchenAid Traditional Kettle di Currys UK sedang ditawarkan untuk hanya £39.99 (~RM214). Harga yang lebih mampumilik berbanding beli di sini. Dengan cas penghantaran Buyandship dari UK ke Malaysia pun, harga cerek elektrik ini baru RM286 — jimat 54% tu!  Belum menjadi ahli Buyandship? Tunggu apa lagi, daftar sekarang!

Sambung Bacaan

Koleksi Bagasi dari Bromen x Mickey Mouse

Nak pergi bercuti tak lama lagi dan perlukan bagasi baru? Jom kita tengok koleksi baru dari Bromen, yang direka ekslusif sempena menyambut Tahun Baru Cina yang bakal menjelang! Koleksi Bromen x Mickey Mouse ini didatangkan dalam tiga warna dan memaparkan simbol ikonik tikus kesukaan ramai. Peminat setia peminat Mickey Mouse, ini adalah peluang untuk mendapatkan koleksi ini khas dari laman e-commerce Tmall. Beli bagasi comel dari Bromen ini melalui servis melanjutkan pesanan Buyandship. Kami akan menghantar pembelian anda dari China ke Malaysia dengan harga tidak pecah tabung — hanya RM15 setiap paun.

Sambung Bacaan

Koleksi Tahun Baru Cina di Zara Homes China

Sambutlah kedatangan Tahun Baru Cina dengan dekorasi rumah baru dari Zara Homes. Buat saudara-mara dan rakan anda ternganga apabila mereka melihat deko mewah anda untuk tahun tikus ini. Sediakan deko ruang tamu anda sekarang dengan rekaan paisley dicetak dengan comel, tikus dan banyak lagi dalam koleksi edisi terhad ini. Beli Zara Homes melalui alamat gudang Buyandship di China. Dapatkan akses ke koleksi ini apabila anda menggunakan alamat kami. Buyandship juga menawarkan kadar penghantaran yang berpatutan ke tangan korang — hanya RM15 setiap paun! 

Sambung Bacaan

Koleksi Lunar Illusions dari M.A.C Cosmetics

Pastikan mekap korang paling memukau ketika perayaan Tahun Baru Cina dengan koleksi Lunar Illusions dari M.A.C Cosmetics. Walaupun korang boleh dibeli terus di Malaysia, sesetengah produk dari koleksi Lunar Illusions jauh lebih murah di Amerika Syarikat berbanding harga tempatan, seperti palet “Eyeshadow x 9: Now and Zen“. Di AS, palet ini hanya US$33 (~RM135), manakala di Malaysia ianya berharga RM205 . Banyak juga produk dari koleksi edisi terhad ini sudah habis dijual di Malaysia.  M.A.C Cosmetics menawarkan penghantaran percuma ke alamat AS. Dapatkan koleksi Lunar Illusions ini melalui alamat Buyandship di AS untuk menikmati caj penghantaran ke Malaysia serendah RM18 per paun. 

Sambung Bacaan

Koleksi Etude House x Tom and Jerry

Etude House, jenama kosmetik Korea, juga tidak terlepas untuk menambah koleksi baru untuk Tahun Baru Cina ini. Etude House berkolaborasi bersama kartun lucu klasik, Tom and Jerry. Dapatkan koleksi kosmetik Etude House ini dari Gmarket kerana platform jual-beli Korea ini sedang menawarkan diskaun setinggi 20% sebagai promosi pelancaran!  Untuk menikmati penjimatan penghantaran antarabangsa, hantar pembelian anda ke alamat gudang Buyandship di Korea. Kami menawarkan harga penghantaran ke Malaysia untuk hanya RM18 setiap paun. Daftar sekarang untuk menikmati servis Buyandship melalui pautan ini.

Sambung Bacaan

Jadual Perkhidmatan Gudang semasa Tahun Baru CinaLunar New Year: Warehouse Service Arrangement

Semasa perayaan Tahun Baru Cina, sesetengah negara di Asia, termasuk alamat gudang Hong Kong kami dan beberapa gudang kami yang lain akan tutup untuk cuti sambutan perayaan, seperti ditunjukkan di jadual di bawah. Sila ambil perhatian yang penghantaran tidak akan diterima, didaftar atau dihantar keluar ketika waktu tutup gudang-gudang kami. Kami berterima kasih ke atas kesabaran dan pertimbangan anda. Jadual Perkhidmatan Gudang-gudang Kami adalah Seperti Berikut : Gudang Jadual Perkhidmatan Gudang Hong Kong 25 – 28 Januari : Tutup 29 Januari : Servis berlangsung semula Gudang China 17 – 31 Januari : Tutup 1 Februari : Servis berlangsung semula Gudang Korea 23 – 30 Januari : Tutup 31 Januari : Servis berlangsung semula Gudang Jepun, Gudang US, Gudang UK, Gudang Australia, Gudang Itali, dan Gudang Thailand Servis seperti biasa Gudang Jadual Kekecualian Perkhidmatan Gudang Jepun 13 Januari : Tutup Untuk maklumat lanjut mengenai jadual penghantaran, sila rujuk kepada halaman Alamat..

Sambung Bacaan

Perbandingan Harga: Kasut Kanak-kanak Adidas Originals Superstar

Si kecil juga tidak terlepas untuk menyambut tahun baru dengan kasut baru tau! Lebih-lebih lagi dengan jenama terkenal seperti Adidas. Adidas Originals Superstar adalah kasut yang paling dicari dan eBay AS sedang menjual kasuk versi kanak-kanak untuk hanya US$27.99 (~RM114) dengan gunakan kod diskaun tambahan 20% “JUMP2SAVE“. Melalui servis Buyandship, dapatkan kasut kanak-kanak Adidas Originals Superstar ini dengan harga RM150 (termasuk caj penghantaran Buyandship), berbanding harga yang sediada RM320. eBay AS menawarkan penghantaran percuma ke alamat Buyandship di Amerika Syarikat. Nikmati harga penghantaran berbaloi ke depan pintu korang. Daftar bersama Buyandship sekarang.

Sambung Bacaan

Perbandingan Harga: Periuk Hot Pot Elektrik Little Bear

Dengan Periuk Hot Pot Elektrik  dari Litte Bear, sajikan hot pot atau steamboat untuk keluarga dan kawan-kawan tanpa perlu membuat tempahan di restoran lagi! Tidak perlu angkat tong gas yang berat atau bakar arang sampai berasap masuk ke jiran sebelah  kerana periuk hot pot ini dikawal sepenuh dengan elektrik. Lagi best, bukan setakat hot pot saja, nak memanggang pun boleh!  Kebanyakan penjual semula menjual Periuk Hot Pot Elektrik  Litte Bear ni untuk RM400+ di Malaysia. Dapatkan penjimatan bila korang membeli produk Little Bear dari Tmall melalui servis lanjutan pesanan Buyandship. Kalau korang gunakan Buyandship untuk penghantaran dari China ke Malaysia, harga periuk hot pot ni hanya RM317 (termasuk caj penghantaran Buyandship)! Lagi berbaloi beli melalui Buyandship kerana Tmall menyediakan penghantaran percuma ke alamat gudang China. Nikmati harga penghantaran ke depan pintu yang terjangkau — hanya RM15/paun.  

Sambung Bacaan

Diskaun Sehingga 60% dari Tory Burch

Raikan tahun baru yang penuh tuah dengan kasut idaman di Tory Burch. Tory Burch AS sedang mengadakan jualan “End-of-Season”, menawarkan diskaun sehingga 60%. Korang jugak boleh dapat diskaun tambahan 25% dengan menggunakan kod “EXTRA” semasa checkout! Beli kasut idaman di Tory Burch dengan harga terjangkau masa jualan ni sebelum licin habis.  Gunakan alamat gudang Buyandship di Amerika Syarikat untuk membeli-belah di kedai online Tory Burch AS.  Nikmati harga penghantaran antarabangsa yang paling berbaloi, hanya RM18/paun dari AS ke Malaysia.   

Sambung Bacaan

Diskaun Setinggi 80% Beg Miffy di Tmall

Tiada lagi beg tangan yang bosan bila korang berkunjung ke rumah kawan-kawan untuk menyambut festival yang penuh kemakmuran dan tuah. Beg Miffy mempunyai pilihan rekaan comel dan sesuai untuk peminat fesyen yang mahukan gaya yang berbeza dari yang lain. Tahun Baru Cina bakal berlangsung akhir bulan ini dan banyak kedai rasmi di Tmall sedang menawarkan diskaun sempena “Chinese New Year Festival” untuk masa yang terhad. Sambut ketibaan tahun tikus dengan beg baru, alang-alang kedai beg Miffy  di Tmall sedang mengadakan potongan harga setinggi 80%!  Daripada korang bimbang jika pembelian korang sampai Malaysia ke tak, dapatkan beg idaman korang dari Miffy di Tmall melalui Buyandship! Gunakan alamat gudang Buyandship di China ketika checkout dan Buyandship akan melanjutkan pesanan korang dari China ke Malaysia untuk hanya RM15/paun.    

Sambung Bacaan