Jangan Jadi Basic


Pernah rasa malu masa tengah syok jalan-jalan dekat Mall lepas tu ada orang pakai baju sama?! Dah tiba-tiba moment “Who Wore It Better” pula! Lepas tu, nak try cover cover sikit takut kena judge tapi tak tahu nak tutup macam mana dah. ADUH, MALU NYA! nasib baik dah lepas. Jalan-Jalan lagi, tiba-tiba Level 2 of “Who Wore It Better” bila you masuk kedai tu, patung tu tengah pakai baju sama dengan you, so Sales Consultant semua pandang pandang. Rasanya macam satu kedai judge apa you pakai! ADUHHHH 2.0!


Jangan risau, luaskan kuasamu sebagai pembeli dan beli dari jenama-jenama antarabangsa dengan BuyandShip yang membenarkan anda membeli-belah dari laman-laman luar negara dengan caj penghantaran serendah RM10/lb. MURAH TAK MURAH? Ya, ni bukan scam atau whatsoever. Penghantaran murah sebab kami menghantar ke gudang-gudang antarabangsa termasuk UK, USA, Korea, Taiwan, Jepun, Hong Kong dan China.

BuyandShip membenarkan anda menikmati Sale pelbagai musim dari luar pada bila-bila masa sahaja. Caj penghantaran kami yang serendah RM10 ini tidak boleh dinafikan memberi manfaat buat penjimatan kos pembelian anda. Kami di Buyandship tak percaya dengan caj penghantaran yang mencekik darah, jadi kami mengurangkan kos dengan memastikan tiada caj asas. Bukan itu sahaja, kami juga mengikut skim kiraan Berat Sebenar dan bukan Berat Isipadu. Tambahan pula, kami juga memberi anda sebanyak 14 hari untuk penyatuan penghantaran khusus untuk penjimatan kos anda.


Jangan tunggu lama lagi, daftar bersama kami untuk membeli-belah tanpa merisaukan caj penghantaran antarabangsa yang perlu anda tanggung!