JEFREE STAR!

Jefree Star adalah nama-nama yang sering menjadi sebutan ramai akan gelagatnya yang amat tidak dapat dijangka. Jefree Star yang memulakan kerjayanya sebagai ‘influencer’ apabila anda melonjak ke industri solekan ataupun beauty dengan pelbagai gelagat yang tidak boleh dilupakan. Antara yang dilakukan olehnya adalah apabila dia membakar Designer Bag, Boy Chanel yang berjumlah RM20,000. Gila tak gila? Sanggup dia bakar macam tu je.

On the side note, Jefree Star meraih nama di dalam industri solek apabila dia mengeluarkan koleksi solekkan yang melambangkan imejnya, iaitu Bold dan Baddie. Imejnya yang selalu menerapkan sifat ‘always on fleek’ diserlahkan melalui koleksi-koleksinya buat setiap musim pengeluaran. Kini anda boleh memilikinya tanpa merisaukan harganya yang mahal apabila sudah di mark up oleh ejen-ejen ataupun personal shoppers.

Beli terus dari laman utama Jefree Star dan gunakan alamat penghantaran gudang BuyandShip di Amerika Syarikat. Untuk mendapatkan alamat ini, anda hanya perlu mendaftar. Apabila sudah mendaftar anda akan diberi akses kepada alamat-alamat gudang luar negara kami, yang terletak di Ruang halaman ‘akaun saya’.