Sale Alert: Pandora

Pandora memang sudah lama berada di seluruh dunia dan menawarkan produk barangan kemas dan aksesori yang berkualiti tinggi dan memang menepati trend masa kini. Bagi para gadis atau wanita yang gemar menghias diri menggunakan barangan kemas seperti gelang, rantai, cincin dan sebagainya anda mungkin tertarik untuk mengetahui penjimatan yang berganda dengan pembelian Pandora, ini adalah berta baik untuk anda. Kini, Pandora yang semakin dikenali di dalam Malaysia dimana ianya telah direkomen oleh seorang peminat aksesori yang meminati pengembaraan koleksi barang kemas Pandora, juga terkenal di 400 bandar di seluruh dunia.

Melihat pada kualiti serta rekaan Pandora, ia mempunyai emosi dan spiritual individu dan cara yang tersendiri yang melambangkan imejnya yang tidak mengecewakan peminat-peminat Pandora. Rekaannya yang feminin, romantik dan membuatkan jiwa pengguna tampak lebih muda menjadi sebab ia menjadi kegilaan ramai.

Kini anda boleh bergaya dan berjimat pada masa yang sama dengan pembelian dari Pandora UK. Pandora UK mengadakan SALE sebanyak 50%! Gila tak gila? Apa lagi? Daftar bersama kami di BuyandShip dan dapatkan alamat gudang UK untuk mendapatkan penghantaran antarabangsa serendah RM10/lb.RED SHIMMERING GIFT CHARM – GBP £45.00

LUMINOUS LOVE KNOT CHARM – GBP £35

BOW SILVER PENDANT – GBP £45

TEAL SHIMMERING DROPLETS CHARM – GBP £29

INTERTWINING RADIANCE CHARM – GBP £25

FEBRUARY BIRTHSTONE RING – GBP £25

PINK GLITTER MURANO CHARM – GBP £19