Sale Alert: Fossil

Jenama Fossil menjadi salah satu aksesori kegemaran ramai untuk bergaya, tak kisah sama ada untuk jadual seharian, mengambil angin pada hari minggu, mahupun ke kelas. Tak lengkap rasanya bila melihat peragaan tanpa aksesori yang sepatutnya. Dari tali jam tangan kulit hinggalah ke beg yang dijinjing, setiap orang mempunyai gaya individu mereka sendiri.

Jika anda adalah seseorang sentiasa mahu menunjukkan ciri lebih maskulin ataupun simple dan tahan lasak, Fossil boleh memberi aura tersebut. Nilai lasak dalam semua reka bentuk Fossil memberikan satu sentuhan sangat matang untuk penampilan anda. Pilih sahaja mana-mana rekaan Fossil dan ia boleh memberi keyakinan si pemakai.

Fossil USA kini mengadakan SALE sebanyak 40%! Rangkaian rekaan dari aksesori lelaki hingga ke perempuan menjadi tumpuan menarik, lebih-lebih lagi apabila ada tawaran sehebat ini. Dapatkan rekaan bingkisan dan aksesori yang menawan hati anda dari Fossil USA dan gunakan servis perkhidmatan penghantaran antarabangsa serendah RM10/lb. Anda hanya perlu mendaftar (tiada caj dikenakan), dan gunakan alamat gudang kami di Amerika Syarikat untuk menikmati tawaran hebat dari Fossil USA tanpa merisaukan caj penghantaran antarabangsa.HASKELL BRIEF – USD $201

BLAKE THREE-HAND BROWN LEATHER WATCH – USD $52

NEUTRA CHRONOGRAPH SMOKE STAINLESS STEEL WATCH – USD $123

BUCKNER TOP ZIP WORKBAG – USD $133

HYBRID SMARTWATCH – Q MACHINE BROWN LEATHER – USD $95.00

GRANT AUTOMATIC BLACK LEATHER WATCH – USD $169.00

RACHEL TOTE – USD $98

NEELY THREE-HAND ROSE GOLD-TONE STAINLESS STEEL WATCH AND JEWELRY BOX SET – USD $108


NEELY THREE-HAND ROSE GOLD-TONE STAINLESS STEEL WATCH AND JEWELRY BOX SET – USD $108.00