Sale Alert: Skate Warehouse

Sejak berdekad lamanya, sukan ‘skateboarding’ atau papan selaju bertapak di dunia dan tidak dapat dinafikan evolusinya perkembangan dan perubahan sukan ini. Bukan lagi sekadar hobi, ia kini menjadi industri dan jenama yang giat menawan jiwa anak muda dan masyarakat umum.

Sukan papan selaju lebih menjadi keghairahan ramai apabila industri pakaian dan kasut mengalas jenama mereka bersama sukan tersebut. Antara jenama kasut terkemuka papan selaju adalah, Vans kerana ia adalah jenama pertama yang fokus kepada sukan papan selaju dan kemudian diikuti dengan pelbagai lagi jenama-jenama tersohor pada masam kini yang menubuhkan perniagaan khas untuknya. Industri pakaian dan kasut untuk sukan papan selaju turut berkembang, seiring populariti “Etnies”, “Converse” dan “DC Shoes”.

Anda kini boleh beli dari Skate Warehouse USA kerana mereka sedang menawarkan harga runtuh bagi pelbagai kelengkapan dan peragaan papan selaju. Hanya perlu daftar bersama kami dan gunakan alamat penghantaran gudang USA kami untuk menikmati RM10/lb sahaja untuk penghantaran antarabangsa.

DGK Vaughn Spliff Deck – USD $46.99


Penny 22″ Bloom Complete- USD $99.00

Adidas Busenitz Pro Shoes – USD $59.99

Adidas Seeley Shoes – USD $44.99