Huda Beauty Easy Bake Loose Powder

Huda Beauty memulakan kariernya sebagai Beauty Vlogger dan Bloger apabila beliau bertemu titik perubahan dalam firasat hidupnya. Beliau merasa seperti tidak berminat untuk menjalani hidup dalam industri kewangan, dan mula mengambil khursus-khursus kecantikan dan solek. Dari situ, Huda Kattan mula berjinak dalam industri kecantikan melalui pengaruh internet via Youtube dan Blog. Mendapat perhatian ramai apabila Huda Kattan atau dikenali sebagai Huda Beauty sering memuat naik video-video yang berfaedah untuk ramai. DIY, review ataupun skill-skill yang dipelajarinya.

Kini dengan empayarnya sendiri ‘Huda Beauty‘ menjadi kegilaan ramai dan mempunyai jutaan peminat setia yang mempercayai kebolehan dan kualiti keluaran jenama tersohor ini. Huda Beauty mengeluarkan koleksi rangkaian Loose Powder yang digunakan untuk ‘Baking’. Baking ini ialah untuk memastikan solekkan anda tidak cepat pudar atau hilang dan mengurangkan minyak kulit muka anda sepanjang hari.

Dapatkan terus dari Huda Beauty dan gunakan alamat penghantaran BuyandShip untuk menikmati caj penghantaran antarabangsa serendah RM10/lb.