Labels Are For Clothes – River Island UK

River Island menjadi sebutan ramai apabila jenama ini telah diragakan dengan selebriti-selebriti A-Listers Hollywood yang amat terkenal seperti Rihanna, Cara Delevingene dan juga Zayn Malik. Tidak dapat dinafinakan pengaruh mereka dan cara peragaan yang sentiasa menjadi idaman ramai. River Island adalah jenama yang bukan sahaja mengikut trend terkini tetapi juga memastikan kualiti yang tahan lama dan selesa. Jenama ini boleh mengsempurnakan Wanita, Lelaki dan juga kanak-kanak.

River Island meluaskan visinya dengan mendedikasi kempen sempena penindasan terhadap mentaliti stereotype. Kempen ini mengalakkan netizen untuk membuka minda dan menerima kepelbagaian dalam semua aspek kehidupan. Sebagai contoh, penindasan terhadap wanita terutamanya pada karier dan saiz badan sering menjadi buah mulut ramai, tetapi River Island menegaskan tentang pembangkahan tentang diskriminasi ini. Koleksi-koleksi baju diinspirasikan oleh pergerakkan proaktif ataupun ‘movement’ ini. Hasil daripada sale dari koleksi ini akan diderma kepada organisasi-organisasi anti-buli.

Dengan permintaan yang tinggi, Malaysia juga telah membawa masuk jenama ini melalui shopping platform iaitu Zalora Malaysia, namun pilihan yang terhad dan juga harga yang berlipat ganda lebih mahal. Kini anda tidak perlu risau lagi akan kedua-dua masalah itu kerana dengan menggunakan servis penghantaran antarabangsa ini yang serendah RM10/lb, anda boleh menikmati SALE sebanyak 70% yang sedang ditawarkan di River Island UK. Anda hanya perlu daftar di BuyandShip dan gunakan alamat penghantaran gudang di UK kami. Semudah itu!

Klik di sini untuk terus ke laman River Island: River Island x AW18