11.11 tawaran sempena ‘Orang Single’ sedunia!

2018 sudah hampir penamatnya dan ini juga bermaksud SALE SALE dan SALE! Sale sedunia yang akan berlangsung tidak lama lagi adalah 11.11 Singles Sale. 11.11 Sale ini mungkin bunyi agak tidak menarik buat yang sudah berpunya tetapi ia bukan sahaja untuk menyambut hari singles tetapi juga peringatan yang afdal untuk kita selalu menghargai orang yang tersayang dan juga rakan-rakan yang sentiasa ada dengan anda.

Selain daripada kod promo dan tawaran-tawaran hebat, sempena 11.11 ini juga anda ditawarkan pelbagai tawaran yang luar biasa seperti diskaun pada caj penghantaran ataupun FREE SHIPPING. Tawaran hebat pada caj penghantaran ini membantu apabila anda jenis yang suka membeli dalam kuantiti yang banyak. Daftar bersama BuyandShip untuk penjimatan berganda. Kami menawarkan caj penghantaran serendah RM15/lbs dan tiada caj tersembunyi, jauh lebih murah dari caj penghantaran antarabangsa yang lain.

Antara site-site yang menjadi kegemaran ramai untuk Sale 11.11 ini adalah seperti berikut:

Taobao

Pada 11 November tepat pukul 00:00, Mega Sale 11.11 akan dimulakan di pasaran Taobao (world.taobao.com) ataupun Taobao Mobile. Selain dari tawaran-tawaran hebat sebanyak 50% di Taobao, anda juga boleh menikmati lebih banyak penjimatan dengan menggunakan promo-promo kod dan tawaran hebat dari pelbagai kategori dari Tmall(1111.tmall.com). Antara tawaran yang menarik dari Tmall (1111.tmall.com) adalah promo kod dan juga penghantaran percuma! Jadi jangan lepaskan peluang ini. 

 

YOOX

YOOX adalah shopping platform dari Italy yang menawarkan pelbagai rangkaian jenama-jenama mewah dari seluruh dunia. Mendukung koleksi-koleksi terbaru dan in-trend! YOOX sukacita juga menawarkan pelbagai tawaran hebat sempena 11.11 Sale ini pada November 11 dengan harga runtuh sebanyak 50%. Antara jenama yang boleh anda dapatkan dari YOOX adalah Dolce and Gabbana, Celine, Marni dan juga Michael Kors! YES PLEASEE!