Sale Black Friday Sudah Bermula? – Enjoyyyy!

Sale Black Friday ini adalah antara musim mega sale yang ditunggu-tunggu ramai kerana tawaran-tawaran yang diberikan tiada tandingannya. Jenama-jenama ternama dari negara seperti UK, US, Japan dan banyak lagi. Di Malaysia juga, sejumlah jenama yang akan mengambil bahagian sempena Sale Black Friday ini. Walaupun begitu, kita akan dalam mode perang kerana kita akan berebut dengan orang-orang di seluruh dunia. Untuk maklumat anda, saingan ini dapat dikurangkan kerana beberapa jenama sudah pun menawarkan Sale Black Friday ini sebelum hari yang sepatutnya ataupun menawarkan tawaran ini untuk beberapa hari yang lebih dari tarikh Black Friday itu tersendiri.

Carter’s USA

Carters adalah jenama dari USA yang mempunyai rangkaian rekaan dari bermacam-macam personaliti untuk kesesuaian si kecil. Carter’s kini menawarkan tawaran harga runtuh sebanyak 60%. Bukan itu sahaja, mereka juga menawarkan penghantaran percuma tempatan (USA) percuma.

 

NordStorm USA

NordStorm adalah platform dari USA yang dipercayai ramai kerana mereka mendukung jenama-jenama mewah tanpa kebimbangan tentang keaslian barangan mewah tersebut. Mereka adalah platfom antara yang menawarkan tempoh tawaran ini dalam masa yang agak lama! Jadi jangan lepaskan peluang ini!

 

Ted Baker UK

Jika anda penggemar Kate Spade, anda juga pasti suka Ted Baker keluaran dari United Kingdom. Menjadi antara jenama yang disukai kerabat British, ia juga sesuai dan disukai rakyat jelata. Untuk Sale Black Friday tahun ini, Ted Baker mempunyai tempoh tawaran yang lebih lama, iaitu 4 hari berturut-turut!

 

Mothercare UK

Tahukah anda, Mothercare lebih murah dari United Kingdom berbanding harganya di Malaysia. Sempena Black Friday Sale ini,  Mothercare  menawarkan diskaun selama 4 hari berturut-turut! Penjimatan yang berganda lagi apabila anda menggunakan khidmat penghantaran BuyandShip. Beli terus dari Official Website Mothercare Uk dan gunakan alamat gudang UK BuyandShip untuk menikmati servis kami.

 

Kate Spade USA

Setelah hampir 3 dekad menawarkan koleksi yang bercirikan feminin dan ceria buat para wanita. Kate Spade USA kini menawarkan tawaran sebanyak 30% dengan koleksi rangkaian rekaan-rekaan yang sweet dan menggoda. Jangan lepaskan peluang ini, gunakan sahaja kod promo ‘GIVEJOY’

 

Untuk penjimatan lebih, gunakan alamat gudang BuyandShip semasa checkout untuk menikmati caj penghantaran dalam negeri dengan percuma (Untuk kebanyakan jenama)! Happy Shopping.