Kylie Cosmetics- Pek Bundle!

Kylie Cosmetics ditubuhkan apabila pengasasnya Kylie Jenner menyedari dia sering melalui cabaran untuk mencari warnaan bibir dan pensil bibir (lip liner) yang sama. Selalunya warnaan bibir dan pensil bibir dibuat berlainan dan tidak mengikut rona yang tepat dan sama, Pasti ada sahaja perbezaan dalam rona rekaan.

Selepas menjadi rebutan ramai pada keluaran edisi pertamanya, yang mencetus rekod 30 saat sebelum ‘sold out’, dia memanfaatkan peluang ini untuk mengeluarkan lagi pelbagai kosmetik yang bukan sahaja melambangakan ‘look’ atau personaliti dalam solekkan harian dia tetapi juga sesuai untuk semua rona kulit.

Kali ini, anda boleh menikmati bundle pek yang telah ditetapkan team Kylie Cosmetics dengan penjimatan berganda kerana harga yang ditetapkan jauh lebih murah berbanding dengan jumlah nilai produk tersebut. Anda boleh berjimat sebanyak RM122.61 dengan pembelian bundle pek ini! Dapatkan ia dengan penjimatan berganda dengan menggunakan penghantaran BuyandShip kerana kami menawarkan caj penghantaran serendah RM15/Lbs.

Klik di sini untuk ke laman Kylie Cosmetics: Bundle Pek