Bluetooth 4.2 Alat Peranti untuk Kereta

Adakah anda mempunyai kesukaran untuk mencari telefon bimbit anda setiap kali anda dalam kereta ataupun sedang memandu? Bukan sahaja untuk mencarinya sukar tetapi juga amat merbahaya kerana anda hilang fokus semasa memandu. Tapi nak buat macam mana kerana kereta anda tidak mempunyai build in speaker bluetooth dan sebagainya. Jangan risau, kerana kini anda boleh mendapatkan alat peranti ini untuk kereta anda, untuk keselesaan anda berkomunikasi semasa memandu tanpa merbahayakan perjalanan anda.

Bluetooth 4.2 Handsfree Wireless Car FM Transmitter MP3 Player & USB Charger Kit ini mempunyai pelbagai fungsi. Ia boleh sync lagu dari telefon bimbit anda terus ke speaker kereta anda. Bukan lagu sahaja, anda juga boleh menjawab telefon dari alat peranti ini dengan kualiti. Anda hanya perlu cucuk pada soket caj anda! Dapatkan ia dengan penjimatan caj penghantaran antarabangsa serendah Rm15/Lbs dengan BuyandShip Malaysia.

 

 

 

 

Klik di sini untuk membuat pembelian di laman Ebay: Bluetooth 4.2 Handsfree Wireless Car FM Transmitter MP3 Player & USB Charger Kit