Perbandingan Harga- Ibu bersama Anak Bersekolah

Tidak dinafikan, zaman persekolahan adalah antara masa yang sangat indah untuk kita semua, penuh dengan keriangan. Sudah tiba masanya untuk anak kita pula melalui detik-detik indah ini. Tidak mengira usia, setiap pelajar pasti ingin belajar dalam persekitaran yang lebih menyeronokkan. Pembelajaran yang ideal adalah apabila ibu bapa memberikan penglibatan yang optimum. Dapatkan hanya yang terbaik untuk anak anda dari senarai di bawah.

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia

Scientific Explorer My First Mind Blowing Science Kit

Siapa kata pembelajaran subjek kimia berhenti di sekolah sahaja? Tidak benar sekali. Anda boleh mengembangkan ilmu dan minda anak-anak dengan Scientific Explorer My First Mind Blowing Science Kit, dengan melakukan ujikaji di rumah bersama anak-anak. Gunakan masa ini untuk mengeratkan lagi perhubungan antaran keluarga.

 

 

 

 

Bentgo Kids – Children’s Bento Lunch Box

Diet yang seimbang adalah penting untuk tumbesaran anak-anak. Di sekolah pasti pilihan makanan kurang sihat dan bukan di bawah kawalan kita. Walaupun begitu, cara yang terbaik untuk memastikan anak kita mendapat nutrien yang diperlukan adalah untuk mereka membawa bekal dari rumah. Bentgo Kids direka mengikut rekaan ‘bento’ untuk membantu mengekalkan keenakan makanan.

 

 

 

 

Crayola Inspiration Art Case (Classic)

Crayola dikenali sebagai syarikat yang mengeluarkan hanya yang terbaik untuk perkembangan kreativiti. Jika anak anda minat seni dan kraf, ini adalah alat seni yang paling sesuai untuk mereka belajar sambil memupuk minatnya. Crayola mempunyai rangkaian pewarna crayon yang boleh dibasuh dan sesuai untuk kegunaan anak-anak.

 

 

 

 

Edu Science M1280X Ultra Student Microscope

Kita harus memupuk sifat ingin tahu dalam diri Si Kecil dari usia muda. Memberi perhatian pada setiap perincian dapat mengembangkan minda dalam setiap ilmu yang dipelajari. Dapatkan Edu Science M1280x Microscope untuk Si Kecil meniliti dunia sekelilingnya dengan bebas.

 

 

 

 

L.O.L. Surprise! Bigger Surprise

Walaupun kami menyenaraikan permainan dan alat bermain yang lebih kepada pembelajaran, Tetapi kami juga menekankan tentang keriangan Si Kecil. L.O.L memudahkan anda untuk memupuk sifat displin, kesabaran dan fikiran kognitif dalam diri anak anda. L.O.L boleh dijadikan sebagai ganjaran untuk setiap pencapaian atau kelakuan yang baik. Bukan itu sahaja, Ia juga sangat comel dan untuk koleksi Si Kecil, senang dibawa ke mana sahaja.