Perbandingan Harga- Ibu Lanjut Usia


Kebanyakan ibu yang mempunyai anak-anak yang sudah dewasa pasti rasa kesunyian, kerana tiada lagi suara-suara rengekkan dan ketawa di dalam rumah. Jangan risau, perasaan ini amat biasa di kalangan ibu-ibu. Gunakan masa ini untuk ketenangan dan penjagaan diri anda. Ini adalah masa yang ideal untuk anda mengekalkan kesihatan yang optimum dan kegembiraan hati yang tiada tandingannya. Yang pasti, kami senaraikan hanya yang terbaik di pasaran untuk anda.

     Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

 

Centrum Silver Women 50+ 250 Tablet

Diet yang seimbang adalah penting untuk mendapat nutrisi yang diperlukan badan anda. Bukan itu sahaja, Pada usia yang lebih lanjut, wanita perlu mengekalkan Vitamin D dan kalsium untuk mempunyai tulang yang kuat. Pengambilan supplement yang betul dapat membantu penyerapan yang penyerapan nutrien yang optimal. Supplement Centrum Silver Women Multivitamin sesuai untuk wanita berusia 50 ke atas.

 

 

 

Fresh Black Tea Firming Overnight Mask

Keanjalan kulit anda akan menyusut dengan umur yang semakin meningkat. Produk Black Tea Firming Overnight Mask dari Fresh ini dapat membantu kembalikan keanjalan pada kulit anda dalam tidur anda.

 

 

 

 

 

Joseph Joseph 9-Piece Nesting Bowls Set

Jika anda gemar memasak ataupun baking, ini adalah masa untuk melakukan eksperimen anda. Alat baking yang sesuai dapat memudahkan proses baking anda. Namun begitu, ia selalu menjadi keluhan keran ia mengambil ruang yang banyak untuk penyimpanannya. Jangan risau, dengan Joseph Joseph Nesting Bowls, anda tidak perlu membuat ruangan yang balik untuk penyimpanannya sahaja.

 

 

 

 

Origins Plantscription Anti-Aging Power Serum

Awet muda adalah idaman ramai, tetapi kadangkala kita memerlukan pertolongan untuk mengekalkannya. Jika anda inginkannya dalam satu botol, kami sudah jumpa yang terbaik untuk anda. Serum ini dapat mengurangkan garisan halus dan tanda-tanda penuaan.

 

 

 

 

 

Origins Three-Part Harmony Nourishing Cream

Origins Three-Part Harmoney Nourishing Cream ini adalah keajaiban dalam satu tembikar kaca. Dengan kepastian, produk ini dapat mengembalikan kelembapan pada kulit dan keanjalan selepas mendapatkan anda tahap kelembapan yang optimum untuk mengurangkan garis halus dan tanda penuaan pada kulit anda! Kulit anda akan kelihatan cerah dan halus bak  sutera.