Perbandingan Harga- Segak dan Bergaya


Untuk bergaya, tidak bermaksud anda harus berkoyak poket untuk Being fashionable doesn’t necessarily mean you have to fork out the dough to keep up with the trends. But investing in versatile key pieces will increase your style and swag.

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

Kami di BuyandShip mendedikasi tenaga untuk mencari hanya yang terbaik untuk anda. Di bawah adalah senarai yang pasti akan menyempurnakan koleksi peragaan anda.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

Brooks Brothers Pique Knit Blazer

Pique Knit Blazer adalah gabungan segak dan trendi dari Brooks Brothers dengan potongan slim dengan penuh keselesaan. Walaupun sudah 200 tahun, tetapi Brooks Brothers tetap mengutamakan kualiti yang terbaik.

 

 

 

 

Ray-Ban Scuderia Ferrari Collection Sunglasses (RB2448MF)

Adakah anda peminat Ray-Ban dan Ferrari? Jika begitu, anda pasti gembira dengan kolaborasi Ray-Ban x Ferrari! model original Ray-Ban Wayfarer telah diubah dan dibentuk lebih ringan berbanding model yang lama. Rekaan ini diberikan perincian yang ketara sesuai dengan ‘ciri’ simbolik Ferrari iaitu mewah dan efisyen. Rekaan ini diperbuat dari kulit, sesuai untuk cuaca panas seperti di Malaysia dan dikenakan dengan warna simbolik merah seperti Ferrari yang kita semua ketahui!

 

 

 

Garmin Fenix 5 Plus Sapphire, Carbon Gray DLC Titanium with DLC Titanium band

Pernahkah anda terfikir untuk memiliki jam tangan yang tahan lasak dan ‘cool’? Garmin Fenix 5 Plus Sapphire, Carbon Gray DLC Titanium with DLC Titanium band adalah pilihan yang paling sesuai untuk anda. Ia juga bukan sahaja tahan lasak, tetapi boleh menyimpan lebih 500 lagu dan mempunyai fungsi peta sesuai untuk pemakaian aktiviti lasak. ‘Worry-free’ dengan jam tangan ini semasa bersenam!

 

 

 

 

Burberry Monogram Leather Card Case

Adakah anda seorang yang suka gaya minimalist? Rekaan card holder dari Burberry ini bukan sahaja sesuai untuk kegunaan harian anda tetapi juga diberikan sentuhan yang mewah. Rekaan ini adalah sebagai penghormatan kepada pengasas jenama ini, Thomas Burberry.

 

 

 

 

 

BOSS Smooth-leather Belt with Statement Plaque Closure

Peragaan anda tidak sempurna jika ia tiada sentuhan yang melengkapinya. Sama seperti tali pinggang yang mungkin selalu diambil remeh. Tali pinggang selalunya kurang selesa untuk Si Pemakai. Jika anda setuju dengan kami, dapatkan tali pinggang dari BOSS untuk menambahkan lebih ‘umph’ kepada peragaan dan mengekalkan keselesaan sepanjang hari.