Perbandingan Harga- Penjagaan Rapi


Tiada lagi perihal ‘clueless’ tentang penjagaan rapi untuk kaum hawa. Terbukti dari jumlah produk dan alat penjagaan lelaki yang semakin banyak di pasaran. Kami yakin anda pasti menjada diri anda dengan baik, dalaman dan juga luaran. Walaupun begitu, pasti menjadi satu cabaran. Untuk hasil yang memberangsangkan, kami telah menyenaraikan barangan ‘must-have’ untuk anda semua!

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

 

Philips Sonicare AirFloss Rechargeable Power Flosser

Selain dari memeberus gigi yang biasa dilakukan setiap hari, ramai yang memandang remeh tentang penjagaan gigi. ‘flossing’ dapat membantu mengurangkan risiko anda untuk mendapat sebarang penyakit berkaitan dengan gigi anda. Philips Sonicare Airfloss sesuai untuk digunakan untuk gigi dan gusi yang sensitif.

 

 

 

 

Jack Black Grab & Go Set

Sesuai dengan namanya Jack Grab & Go dihasilkan khas untuk individu yang selalu merantau dan sentiasa on-the-go. Produk-Produk ini telah lulus TSA supaya anda tidak ‘sangkut’ di lapangan terbang kerana benda remeh sebegini.

 

 

 

 

Foreo Luna Mini 2

Ambil satu langkah ke hadapan dengan menggunakan Foreo Luna Mini 2. Alat penjagaan kulit ini dapat mengurangkan kotoran, minyak muka dan juga sel-sel kulit yang sudah mati. Terdapat 8 fungsi yang boleh dipilih untuk keselesaan penggunaan anda.

 

 

 

 

Clinique for Men Maximum Hydrator

Pernahkah anda dengar “Hydration is key”? Ini bukan suatu yang dibuat-buat, ia fakta. Dengan memastikan hidrasi kulit anda pada tahap yang optimum, ia dapat menghindari pelbagai masalah kulit. Clinique Maximum Hydrator for Men ini adalah jawapan untuk semua kebimbangan anda!

 

 

 

 

American Crew Pomade

Jika anda tidak begitu minat dengan penampilan rambut yang berkilat dan slicked-back kerana gel rambut, cuba gunakan pomade yang mempunyai kilat yang minimal tanpa mengorbankan ketahanan gel tersebut. Pomade American Crew ini juga tidak mempunyai bau yang begitu kuat dan sesuai untuk pengunaan ramai.