Perbandingan Harga – Fashionista


Fesyen dan peragaan wanita telah berkembang dengan pesat dengan perubahan-perubahan trend dan stail mengikut citarasa pemakai di seluruh dunia. Yang pasti, ia bagus untuk anda mempunyai beberapa helai yang boleh dipakai untuk apa jua trend walaupun ia sering berubah. Senarai di bawah adalah antara pilihan kegemaran kami untuk padankan. Anda pasti rambang mata!

Tip: Untuk penjimatan berganda, gunakan alamat terdekat BuyandShip untuk pembelian dari laman UK, USA, Jepun, Korea, Hong Kong dan China.

** Jumlah “Dengan BuyandShip Malaysia” tertera adalah penganggaran harga dalam  mata wang Malaysia dan termasuk caj penghantaran ke Malaysia  menggunakan BuyandShip Malaysia.

Burberry Icon Stripe Detail Vintage Check Cotton Shirt

Kemeja dari Burberry ini adalah antara rekaan ‘evergreeen’ yang ikonik untuk apa jua zaman dan trend. Anda boleh meragakannya dengan seluar jeans, skirt, mahupun seluar slack untuk pemakaian yang lebih selesa.

 

 

 

 

 

Self Portrait Crew Neck Floral Embellished Midi Dress

Jika anda peminat setia influencer, pasti anda pernah mendengar jenama ini yang datangnya dari London – Self-Potrait. Ditubuhkan oleh pereka fesyen lahiran Malaysia Han Chong, jenama ini menggambarkan sifat feminin, classy dan juga kontemporari yang mewah. Dress midi bungaan ini tidak dikecualikan, ia sesuai untuk anda menonjolkan ‘sweetness’ anda semasa meragakannya di acara-acara dan majlis!

 

 

 

DKNY Dip-Dye Pleated Midi Skirt

Ambil langkah bold dengan meragakan midi skirt dip-dye dari DKNY. Rona warna biru elektrik dan rekaan lipatan pada skirt memberi sentuhan feminin. Anda pasti akan ‘steal the show’!

 

 

 

 

 

Cosabella Bella Printed Long Sleeve Top & Pant Pajama Set

Baju tidur yang sofistikated dan feminin diinspirasikan dari baju tidur klasik lelaki dari Cosabella diperbuat dari kabus lembut pima dan modal. Set baju tidur ini diberi sentuhan satin dan poket untuk keselesaan sepanjang malam.

 

 

 

 

 

Elle Zeitoune Tamra (Blush)

WOW! ya, itu pasti yang anda mahu dikatakan pada mulut-mulut yang melihat anda. Jika anda begitu, dress rekaan Elle Zeitoune ini adalah untuk anda! Dress Tamra ini dikenakan dengan rona merah jambu yang feminin dan fabrik lace yang akan menyerlahkan keayuan anda.