Raya Bergaya: Arabian Nites

Anda tidak perlu menjelajah ke persada dunia dengan karpet ajaib untuk menyempurnakan #RayaOOTD. Jenama dari UK Arabian Nites mengutamakan peragaan yang praktikal dan sesuai untuk apa jua acara pada setiap koleksi yang dikeluarkan. Si pemakai boleh meragakan koleksi peragaan Arabian Nites dengan mudah dan elegan.

Para wanita di Timur Tengah, terutamanya di Dubai, bangga dengan peragaan mereka dan terserlah dari visi dan rekaan-rekaan keluaran Arabian Nites yang diasas oleh Yasmin Sabri. “[They] were daring in their styles and forward-looking fashion,” dikatakan oleh Yasmin Sabri sendiri tentang penghormatan peragaan wanita dan fesyen yang kini bertukar dengan pesat.

Kami telah menyediakan senarai pilihan kegemaran kami dari Arabian Nites  yang pasti akan memberi anda ‘umph’ pada peragaan anda! Lakukan penghantaran kepada gudang UK BuyandShip Malaysia untuk menikmati caj penghantaran kadar £4.99 dan caj penghantaran antarabangsa BuyandShip, serendah RM18/Lb!


1. Malak Antique Jacket £87

Kombinsi fabrik kain kapas dan sutera, ia menjadi jaket keemasan ini salah satu ‘Must-Have’ untuk koleksi peragaan anda. Ia mempunyai perincian antik yang memberikan sentuhan lebih klasik yang boleh dipakai untuk apa jua masa dan acara.

2. Black Tulle Skirt Black£68

Penyampaian hari moden dan skirt tulle penari balet, mempunyai sentuhan feminin dan keselesaan yang optimum untuk pemakaian seharian yang selesa. Skirt ini boleh dipadankan dengan jaket, dress mahupun memakainya seadanya!

3. Tuscany Persia Chiffon Dress£87

Sesuai untuk koleksi peragaan musim bunga, dress ini mempunyai perincian sulaman parsi yang menambah dimensi peragaan, malahan memberikan percikan unik pada peragaan klasik Arabian Nites dress.

4. Black Floral Jacket£60

Kelilingi diri anda dengan keayuan ros dengan meragakan kaftan ros dari Arabian Nites. Diperbuat dari fabrik bak sutera yang sesuai untuk cuaca yang panas kerana fabrik sangat sejuk untuk dipakai.