Raya Bergaya: Office UK!

Raya ini, lengkapi peragaan anda dengan peragaan untuk #BNSRayaOOTD dari BuyandShip. Peragaan anda tidak lengkap jika tidak mempunyai kasut tumit tinggi yang padan. Dari kasut tumit tinggi hingga ke flats yang selesa untuk pemakaian sepanjang hari, pilihan anda tiada hadnya!

Nikmati senarai kasut dari Office UK yang membuat anda girang dan ceria untuk Aidilfitri ini. Caj penghantaran dalam UK hanya £3.50 dan percuma dengan pembelian harga penuh. Daftar dengan Buyandship untuk mendapatkan kasut cantik ini untuk diragakan raya yang tidak lama lagi.


1. Office Hanoi Multi Strap Block Heels £20

Kasut tumit tinggi bertali ini satu must-have untuk koleksi kasut anda! Bukan sahaja ia cantik untuk diragakan buat apa jua majlis tetapi juga amat selesa untuk pemakaian sepanjang hari.

2. Office Starlight Embellished Strappy Sandals £28

Tambahkan kilauan pada kasut anda dengan sandal glam ros emas. Kasut ini selesa dan juga senang untuk dipadankan untuk pelbagai jenis peragaan.

3. Office Fame Point Flats£20

Peragaan lut sinar kini adalah trend! Dapatkan flats lut siner yang diberi perincian siluet yang unik.

4. Office Harlequinn Waist Court Heels | £30

Tiada had kepada kasut yang sememangnya selesa dan dalam tona warna yang neutral. Kasut ini diberi perincian khas untuk membentuk rekaan yang anggun dan cantik untuk padanan.

5. Solillas Ballerina Sandals£35

Jika anda mahukan sesuatu yang lebih glamor tetapi senang untuk ditanggalkan? Sandal Solillas ini adalah jawapannya.

6. Ted Baker Mylli Heels £65

Kasut tumit tinggi klasik ini pasti tidak akan membuat anda jemu. Ragakan rekaan bungaan yang diberi percikan imej Ted Baker!

7. Office Hermosa Mary Jane Heels£41

Jadi lebih bold dengan kasut tumit tinggi Mary Jane ini yang mempunyai brokat dan tali di pergelangan kaki yang ceria – yang pasti, untuk individu yang berpersonaliti ceria dan berani!