Raya Bergaya: 6pm

Bertentangan dengan kepercayaan popular, fesyen muslimah bukan hanya untuk umat Islam. Walaupun terdapat banyak jenama yang memenuhi kategori ini, anda akan dapati beberapa jenama Barat terkenal yang melonjak ke fesyen dan peragaan musimah ataupun menawarakan rekaan yang sopan. 

Sekiranya anda ingin anda ingin meragakan peragaan yang tidak kerap lihat semasa sambutan Raya, 6pm yang platform dari Amerika Syarikat mempunyai pemilihan #BNSRayaReady. Kami telah memilih beberapa pakaian maxi yang akan membuatkan anda menonjol dari yang lain. Ia juga satu pelaburan untuk jangka masa yang panjang kerana ia  boleh dipakai untuk acara-acara lain selain dari Raya, hanya perlu menukar jenis aksesori untuk dipadankan. 

Penghantaran Amerika Syarikat adalah percuma untuk pembelian melebihi USD $ 50. 6pm tidak menghantar ke peringkat antarabangsa, namun begitu daftar dengan Buyandship untuk membuat penghantaran #BNSRayaOOTD ke pintu anda.


1. Amuse Society Isle Of Love Dress | USD $31.50 (70% off retail)

Selesa dan sejuk, peragaan dari Isle of Love akan menjadi peragaan kegemaran anda! Ia adalah kimono yang akan membuat semua mata terpengun dengan anda. 

2. Intropia Ruffle Maxi Dress | USD $128.50 (75% off retail)

Gaun Intropia Ruffle adalah gaun maxi krim simple yang mempunyai sulaman yang feminin dan sesuai untuk dipadankan dengan aksesori terang dan berani.

3. Boutique Moschino Flower Printed Creponne Maxi Dress | USD $332.99 (65% off retail)

The Boutique Moschino Flower Printed Creponne maxi dress amat cantik dengan cetakan bunga yang cerah (hampir neon) – untuk yang feminin dan juga bold!

4. BCBGMAXAZRIA Color Blocked Handkerchief Wrap Dress | USD $139.99 (65% off retail)

Tarik perhatian orang ramai dengan di dalam rekaan wrap ini dan juga boleh dipadankan dengan sepasang seluar jeans atau slacks untuk peragaan yang lebih kasual.

5. Juicy Couture Pleated Maxi Dress with Lace Bodice | USD $49.99 (85% off retail)

Berjalan secara konfiden dengan peragaan Juicy Couture gaun maxi ini yang penuh dengan perincian feminin dan elegan. Anda pasti menjadi mencuri perhatian orang sekeliling!