Ciao Italia!

Apakah persamaan antara Nutella, Chicco, Fendi dan Gucci? Mereka semua berasal dari satu negara – Itali!

Mempersembahkan gudang terbaru kami di Itali untuk semua barangan yang anda inginkan dari mana-mana sahaja dari Eropah. Walaupun negara ini paling dikenali dengan pasta, pizza, minyak Zaitun dan jenama “luxury”, Itali memang menawarkan pelbagai pilihan dari segi fesyen dan aksesori serta produk gourmet.

Dengan penambahan lokasi gudang terbaru kami ini, anda juga boleh mula menerima penghantaran dari jenama-jenama dan kedai online negara-negara Eropah yang lain, seperti dari Jerman, Perancis dan Belanda, untuk menamakan beberapa negara.

Kebanyakan platform online dan pasaran ini menawarkan penghantaran percuma ke negara-negara Eropah – termasuk gudang Itali kami; jadi ambil kesempatan ini untuk menggunakan Buyandship untuk menerima penghantaran ini terus ke pintu anda!

Berikut adalah pilihan utama kedai online kami untuk anda; jangan lupa muat turun google translate extension untuk browser Chrome anda supaya lebih senang memahami:

➤ Telemark Pyrenees

Sekiranya mendaki gunung dan pergi hiking adalah hobi anda, Telemark Pyrenees adalah satu jenama yang anda pasti kenal. Jenama gear luar yang berasal di EU membawa lebih daripada 150 jenama sukan dan aktiviti luaran dari seluruh dunia, termasuk 22 Designs, CAMP, Osprey, Salomon dan banyak lagi.

➤ YOOX

Beribu pejabat di Itali, pusat fesyen sedunia, YOOX adalah platform e-dagang yang mengkhususkan diri dalam fesyen luxury, seni dan reka bentuk. Ia menyediakan lebih daripada 5,000 jenama fesyen global, dan juga jenama dalamannya, 8 oleh YOOX ke anda.

➤ Alessi

Jenama homeware terkenal Itali, Alessi ditubuhkan pada tahun 1921 dan bermula dengan menghasilkan pelbagai jenis barang pinggan mangkuk menggunakan tembaga nikel, kromium dan tembaga bersalut perak. Jenama ini meneruskan warisan produk buatan tangannya – dibantu oleh mesin – dan kini terkenal untuk reka bentuk dan inovasi kreatifnya.

Cappellettoshop

Cappelletto bermula pada tahun 1948 sebagai perniagaan keluarga dan ternama kerana menawarkan pengalaman membeli-belah yang unik di dunia, terutama sekali untuk kasut dan aksesori wanita dan lelaki. Kedainya membawa pelbagai jenama seperti Santoni, Stuart Weitzman, L’Autre Chose, Silvano Sassetti, See by Chloé, Jerome Dreyfuss dan banyak lagi.

➤ Mukako

Mukako memberi lebih masa kepada ibu bapa, supaya mereka berhenti berfikir tentang tugas harian kecil tertentu, dan mendedikasikan diri mereka dengan sepenuh hati kepada anak-anak mereka. Laman web ini bersama anda dan baby anda setiap langkah.

➤ Amazon Italy

Ambil manfaat dalam kepelbagaian pilihan produk Amazon Italy, termasuk jenama Itali tempatan. Sama seperti Amazon dari negara-negara lain, penghantaran domestik adalah percuma – ini kelebihan yang besar, semestinya.

➤ Studio Arch

Barangan kulit Itali sering dipuji sebagai yang terbaik di luar sana. Studio Arch telah berada di pasaran lebih dari 10 tahun, dan menawarkan barang-barang kulit seperti beg tangan, beg kerja, barangan dan barangan kulit kecil.