Earphones bawah USD $60 dari Drop.Com

Muzik kini menjadi sesuatu kepastian dalam hidup kita. Ia terbukti dapat mengurangkan tekanan atau ‘stress’ didefinisikan sebagai sebarang jenis desakan yang memberi kesan kepada kehidupan harian seseorang. Ia bukan sahaja berfungsi seperti terapi untuk kita, malahan juga dapat menetapkan ‘mood’ kita dengan jenis-jenis lagu yang berbeza.

Dari perjalanan untuk ke kelas mahupun pejabat, pasti diiringi muzik. Ia terbukti, dengan kepesatan perubahan era teknologi melalui inovasi yang sentiasa menuju arah kemajuan. Alunkan sesi terapi muzik anda dengan hanya yang terbaik dari Drop.Com! Kami sudah menyediakan senarai earphones dan headphones yang bawah USD $60 untuk anda nikmati!

Drop.com mempunyai skim yang berbeza dengan platform pembelian lain kerana harga jualannya tidak tepat, ia akan semakin kurang apabila pembelian bertambah. Jadi, anda boleh mendapat penjimatan yang amat berbaloi di Drop.com. Dengan penghantarn percuma dalam negeri Amerika Syarikat, and dapat berjimat lebih lagi dengan mengunakan alamat gudang US BuyandShip di checkout!

MASSDROP X KOSS PORTA PRO X HEADPHONES | USD $38

Headphones dari kolaborasi Massdrop dan Koss Porta Pro ini diinspirasikan oleh headphones klasik pada zaman 50-an, semasa rock ‘n’ roll menakluki industri muzik. Model yang diperbaharui ini menjanjikan keselesaan pada pemakai dan alunan audio yang jelas pada setiap masa. Janji ini bukan janji semata-mata kerana headphones ini mempunyai waranti seumur hidup!

 

DROP + KOSS GMR-54X-ISO GAMING HEADSET | USD $40

Mahupun anda pro gamer, anda tidak perlu mengeluarkan duit sebanyak itu. Drop + Koss GM-54X-ISO ini adalah audiophile-approved untuk sesi gaming anda tanpa rungutan!

 

MEE AUDIO PINNACLE P2 IEM | USD $42

Jika anda ingin earphones yang boleh diguna lama tetapi masih menjanjikan kepastian kualiti, Mee Audio Pinnacle P2 IEM ini adalah jawapannya. Jadikan ia pelaburan jangka masa panjang anda!