Alamat Gudang Terbaru US – Jangan Lupa Tukar Autofill!

Permulaan Baru dengan Alamat Gudang US Terbaru Buyandship! Untuk mengelakkan sebarang kehilangan penghantaran, jangan lupa menukar alamat penghantaran / pembayaran ke alamat gudang AS terbaru kami!

Dengan sokongan berterusan dari anda, Buyandship telah dapat menaik taraf kemudahan gudang AS kami untuk memastikan yang kami dapat memberikan anda pengalaman penghantaran yang lebih baik. Lokasi gudang baru kami di AS mempunyai dengan kapasiti penyimpanan yang lebih banyak, membolehkan kami mengendalikan jumlah pesanan penghantaran yang jauh lebih besar. Kecekapan kami untuk setiap penghantaran juga akan mengingkat.

Untuk maklumat anda, alamat gudang AS asal tidak akan berfungsi langi. Tarikh terakhir untuk penerimaan apa-apa bungkusan di alamat gudang lama akan berakhir pada 31 Ogos 2019. Selepas itu, mana-mana penghantaran yang dihantar ke lokasi tersebut akan dibuang tanpa notis, dan kami tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan penghantaran anda ke lokasi itu.

Untuk kesenangan anda, kami telah menyediakan list Top 20 Laman Shopping popular AS, seperti yang digunakan untuk anda! Anda hanya perlu klik alamat sesawang berikut untuk menukar alamat penghantaran ke alamat gudang terbaru kami!

P.S. Tak dapat jumpa laman shopping kegemaran anda? Jangan risau! Anda boleh teruskan ke laman berkenaan untuk kemaskini alamat secepat mungkin, untuk mengelakkan kehilangan penghantaran Klik di sini untuk alamat Gudang AS Terbaru.