Perbandingan Harga: Beg Bahu Michael Kors Cece Medium Logo

Sebuah beg yang boleh dipakai bila-bila masa, tidak kira majlis kasual atau formal, serta juga semasa bersiar! Beg bahu Cece Medium dari Michael Kors mentakrifkan kemewahan setiap hari. Cetakan signature logo jenama ini menjadikan beg bahu ini tampak elegan, manakala cetakan motif kulit haiwan zebra memberi elemen funky dalam rekaan beg ini. Beg bahu ini juga boleh dipakai sebagai beg silang!

Michael Kors AS sedang mengadakan jualan 25%, dimana beg bahu Michael Kors Cece Medium ini kini berharga RM1,533 termasuk penghantaran antarabangsa dari AS ke Malaysia melalui perkhidmatan Buyandship! Harga ini jauh lebih berbaloi berbandingkan harga tempatan iaitu RM2,799. Dengan Buyandship, anda boleh menikmati penjimatan setinggi RM1,266 untuk sebuah beg Michael Kors.

Inginkan akses ke tawaran ini? Daftar bersama Buyandship sekarang kerana kami menyediakan penghantaran dari AS ke Malaysia untuk hanya RM18/lbs!

Notis: Barangan yang bernilai lebih dari RM500 akan dikenakan duti dan cukai dari Kastam Diraja Malaysia. Sebarang cukai dan duti tempatan akan ditanggung sepenuhnya oleh pembeli; wakil kurier akan menghubungi anda jika terdapat sebarang pembayaran yang dikenakan dan akan membantu anda untuk proses pembayaran.