Ulang Tahun ke-5 Buyandship – Terima Kasih Atas Sokongan Anda!

Sukar untuk mempercayai bahawa servis Buyandship sudah mencecah 5 tahun! Rasanya tidak terlalu lama dahulu apabila Buyandship baru memulakan perjalanan kami untuk membantu pengguna membeli-belah online dari seluruh dunia dengan lebih mudah dan selamat, serta dengan harga penghantaran yang berpatutan.Kami sangat bersyukur untuk sokongan berterusan komuniti Buyanship kami! Dari dasar hati kami, terima kasih atas kepercayaan dan sokongan anda menggunakan Buyandship sebagai perkhidmatan penghantaran antarabangsa untuk semua keperluan membeli-belah di luar negara anda.

Untuk meraikan Ulang Tahun ke-5 Buyandship, kami menjemput lebih banyak pengguna untuk menjadi pembeli online yang lebih bijak melalui Buyandship! Walaupun ianya hari ulang tahun kami, tetapi para pengguna Buyandship akan dapat menikmati ganjaran!Seperti yang anda mungkin ketahui, apabila anda mendaftar sebagai ahli baru Buyandship, anda dengan serta-merta akan diberi ganjaran kredit penghantaran RM10 dalam akaun anda. Kami akan meningkatkan ganjaran ini untuk pendaftaran baru antara 14 Oktober dan 30 November 2019, di mana ahli baru akan menikmati kredit penghantaran ekstra RM2 apabila mereka mendaftar!

 

Anda hanya perlu memasukkan kod promo ekslusif

BNSis5

ketika pendaftaran! Ini caranya:

Langkah 1: Daftar bersama Buyandship Malaysia menggunakan alamat e-mel yang sah

Langkah 2: Ikut pautan untuk melengkapkan proses pengesahan e-mel

Langkah 3: Isi butiran anda di sini. Jangan lupa untuk memasukkan kod promo “BNSis5” untuk menerima RM12 kredit penghantaran!

Langkah 4: Selepas pengesahan SMS anda berjaya, anda sudah bersedia untuk membeli-belah!


3 Cara Untuk Dapatkan Kredit Penghantaran Percuma Bagi Ahli Sedia Ada 

Untuk ahli sedia ada, jangan risau. Kami mempunyai lebih banyak cara untuk anda dihargaisepanjang perayaan ulang tahun kami!

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, sila lawat halaman promosi Ulang Tahun ke-5 Buyandship.