Perbandingan Harga: KitchenAid Pro 600 Series 6 Quarts Bowl Lift Stand Mixer (Diperbaharui)

Pengadun KitchenAid Pro 600 disediakan sekali dengan mangkuk pengadun yang diperbuat dari keluli yang tahan karat. Jadi anda tidak perlu membeli mangkuk khas berasingan. Ia juga mempunyai 10 jenis kelajuan supaya anda dpt mengadunkan pelbagai jenis kek dan roti mengikut kelajuan tertentu. 

Sudah lama mengimpikan pengadun KitchenAid tetapi tanda harga RM2,449 di kedai membuatkan anda terbatal hasrat? Jangan risau Buyandship boleh bantu anda untuk menjimatkan wang anda dengan harga jualan KitchenAid yang terjangkauTAPI ianya bukan brand new dan telah diperbaharui atau refurbished oleh kilang KitchenAid di Amerika Syarikat. Sebab itu lah harga runtuh! 

Jika anda tidak keberatan memiliki barangan refurbished, dapatkan pengadun KitchenAid Pro 600 ini dari eBay US dengan harga yang terbaik, hanya US$279.99 (RM1,172)!  Kalau anda tidak yakin membeli barang diperbaharui, kami masih ada alternatif! Amazon US juga sedang menawarkan harga yang menarik untuk model KitchenAid Pro 600 ini iaitu US$349.99 (RM1,465).

Yang mana-mana anda pilih, anda tetap akan dapat penjimatan terutamanya apabila anda menggunakan perkhidmatan penghantaran antarabangsa Buyandship. Bukan sahaja kami memberi anda pilihan, malah kami memberi anda akses ke servis lanjutan pesanan dari Amerika Syarikat ke Malaysia yang berharga RM18/lbs sahaja!

P/s: Disebabkan voltage di AS lain dari Malaysia, anda perlu juga membeli step down converter 500W untuk menggunakan pengadun ini.