Koleksi Star Wars di eBay AS

Bagi peminat tegar siri Star Wars, mengumpul koleksi barangan ataupun collectibles mesti sudah menjadi kebiasaan. Di Malaysia, pilihan untuk koleksi Star Wars mungkin tidak seluas ataupun akan meraihkan harga yang tinggi. Jadi, kita cari alternatif dari luar negara!

Untuk pilihan barangan Star Wars yang cukup luas, jom kita ke eBay AS! Pelbagai pilihan yang ditawarkan oleh penjual berpangkalan di Amerika Syarikat, dari patung vinyl, baju t-shirt, mainan dan banyak lagi. TETAPI bukan semua penjual di eBay AS boleh memberi anda kepuasan 5 bintang! Sebelum anda add to cart dan checkout, jangan lupa untuk melihat maklum balas penjual dari pembeli lain.

Sakit hati apabila ternampak harga penghantaran antarabangsa dari Amerika Syarikat ke Malaysia? Padahal barang yang dibeli kecil dan ringan sahaja! Mari jadi pembeli bijak dan gunakan servis melanjutkan pesanan Buyandship. Caj penghantaran antarabangsa dari AS ke Malaysia kami hanya RM18/lbs!

Buyandship dan eBay Hong Kong ada berita baik untuk pembeli eBay dari Malaysia! Kami telah memperkenalkan promosi penghantaran percuma apabila anda membeli-belah dari eBay AS! Baca disini untuk maklumat lanjut.