Gunakan Buyandship untuk semua keperluan penghantaran antarabangsa anda!

Tidakkah anda benci apabila anda mendapati tawaran terbaik, tetapi kedai online dari luar negara tidak menawarkan penghantaran antarabangsa? Ia lebih mengecewakan sekiranya bayaran penghantaran ke Malaysia dah dekat-dekat nak sama dengan harga pembelian anda, dan kadang-kadang lebih dua kali ganda! Pasti anda anda akan mengklik “X” pada tab browser dan terus lupakan cart anda.

Di sinilah Buyandship Malaysia boleh membantu dengan semua keperluan penghantaran antarabangsa anda! Kenapa menggunakan perkhidmatan penghantaran kami yang anda tanyakan? Kami menawarkan:

1. Pilihan Membeli-belah Luar Negara

Kami mempunyai 9 gudang luar negara yang membolehkan anda untuk membeli-belah dari negara-negara yang berbeza tanpa rasa sakit hati membayar untuk penghantaran antarabangsa! Selain itu, anda juga boleh mendapat akses kepada produk/item yang tidak boleh didapati di Malaysia! Hantar pembelian ke gudang yang terdekat dan kami boleh membantu melanjutkannya ke Malaysia.

2. Servis Penyimpanan dan Penyatuan Percuma

Apabila pakej anda tiba ke gudang kami di luar negara, ianya dihantar secara automatik ke Hong Kong. Pakej boleh disimpan di gudang Hong Kong kami secara PERCUMA sehingga 30 hari. Kami juga menyediakan penyatuan PERCUMA, yang membolehkan anda membeli produk daripada kedai online negara-negara yang berbeza dan menyatukan pembelian-pembelian kedalam SATU penghantaran ke Malaysia.

3. Fi Pengiriman Antarabangsa Terjangkau

Paling penting, kami menawarkan kadar penghantaran antarabangsa yang kompetitif ke Malaysia. Hantar pembelian luar negara ke pintu depan anda untuk hanya RM18/lbs (RM15/lbs dari China dan Hong Kong)! Daripada menghabiskan semua wang anda pada caj penghantaran mahal, anda kini dapat lebih penjimatan apabila anda membeli-belah online di luar negara!

Ini hanya beberapa kelebihan menggunakan Buyandship. Daftarlah kepada Buyandship Malaysia sekarang untuk menjadi pembeli pintar dan mula menyimpan!