Tip Beli-belah Buyandship: Alternatif Membeli-belah untuk Sneakers

Sneakers wujud dalam pelbagai bentuk dan saiz, sesuai untuk pelbagai jenis penggunaan dan personaliti. Harganya juga sudah tentu sekali berbeza-beza. Kadang-kadang ada baiknya membayar harga yang ditawarkan kedai retail tempatan, terutamanya untuk jenama terkemuka seperti Nike dan Adidas. Hal ini kerana harga mereka adalah setanding dengan harga yang ditawarkan di laman web AS. Tetapi ada juga masanya di mana mereka menjual sneakers tersebut dengan harga yang lebih mahal berbanding daripada membeli dari kedai di AS!

Malangnya, walaupun kasut daripada laman web AS diberikan diskaun, mereka tidak dihantar ke syarikat penghantaran pihak ketiga. Sebagai contoh, hal ini terjadi kerana mereka tidak menerima alamat pengebilan asing! Boo! 😱

Jangan risau, Buyandship ada di sini! Berikut ialah senarai yang dilengkapi dengan laman web alternatif di mana korang boleh mendapatkan sneakers daripada jenama kegemaran korang – untuk tawaran murah yang sangat berbaloi juga!

eBay AS Penyelamat Semua!

Tamat sudah hari-hari di mana eBay merupakan platform untuk melelongkan barang-barang korang yang tidak diingini. Korang kini boleh membeli barangan daripada jenama kasut kegemaran korang di eBay AS tanpa berasa bimbang tentang kesahihan dan kebolehpercayaan korang terhadap produk tersebut. Platform ini mempunyai Kedai Brand Outlet rasmi untuk Adidas dan PUMA, dan selalunya korang boleh mendapatkan kasut sehingga 60% daripada harga retail! Syok bukan?

Kami juga tahu terdapat banyak peminat bagi jenama kasut New Balance. Walaupun eBay AS tidak mempunyai kedai rasmi untuk jenama tersebut, korang boleh mendapatkan sneakers korang untuk harga yang hebat daripada Outlet New Balance Joe di platform yang sama! (Nota Editor: New Balance Outlet Joe mempunyai laman web sendiri, tetapi ia tidak membuat penghantaran ke gudang AS kami. TETAPI, kalau korang membeli melalui eBay AS, mereka akan membuat penghantaran. Buat pilihan yang bijak ya!)

Bagaimana kalau saya mahukan sesuatu yang lebih? đŸ”„

Kalau korang seorang hypebeast (atau bae), korang harus melawati laman-laman membeli-belah berikut yang diwujudkan khusus untuk kaki sneakers seperti korang.

Kalau Carter ialah platform untuk ibu bapa membeli pakaian kanak-kanak, Sneakernstuff ialah kedai pilihan kaki sneakers! Bukan sahaja korang akan menjumpai koleksi kasut dan streetwear yang terkini, malah laman web itu juga sentiasa mempunyai pelbagai jenis sneakers yang mempunyai tawaran jualan. (P / s: Kami mempunyai panduan membeli-belah di Sneakersnstuff di sini).

Sudah tentu, kita tidak boleh bercakap mengenai kasut tanpa bercakap mengenai platform reseller, StockX! Kaki sneakers dan peminat streetwear mungkin sudah biasa dengan StockX, sebuah platform reselling yang ditubuhkan pada tahun 2015. Kami juga mempunyai kolaborasi dengan StockX, di mana korang boleh mendapatkan diskaun eksklusif apabila korang mendaftar melalui link kami! Maklumat lanjut di sini.

Bersedia untuk membawa kepala ke kaki korang? Jangan lupa untuk tunjukkan kepada kami apa yang korang beli menggunakan Buyandship dengan berkongsi gambar pembelian korang di Instagram. Gunakan hashtag #WeBuyandship dan tag kami @ Buyandship.my!