Panduan Membeli-belah: Rutin Penjagaan Kulit Waktu Malam

Pada waktu malam, kulit korang menyerap nutrien dalam produk dengan lebih baik daripada siang hari! Kulit korang secara semulajadinya membaiki dirinya pada waktu malam, rutin waktu malam korang harus memberi tumpuan kepada rawatan dan memberi kulit dengan memberi apa yang diperlukan. Hal ini kerana semasa tidur; produk boleh menembusi kulit korang dengan lebih baik!

 Rutin penjagaan kulit malam sangat penting! Walau bagaimanapun, kita tahu bahawa setiap minit penting terutama sekali sebelum waktu untuk tidur. Korang masih perlu menjalani regimen yang sihat untuk kulit korang. Biarkan Buyandship membimbing korang dengan produk kecantikan terbaik untuk membentuk Rutin Penjagaan Kulit Waktu Malam di rumah yang akan membuat korang bersiap dengan sempurna untuk tidur malam korang. Bangunlah dengan kulit yang terasa sihat, bahagia, dan anjal!

lightbulb-03 Pastikan korang menggunakan alamat gudang luar negara terdekat untuk mendapatkan penghantaran antarabangsa yang berpatutan. Dari sana, korang boleh menghantar penghantaran korang ke pintu rumah korang melalui perkhidmatan penghantaran kami, dengan hanya RM18 per pound!  Daftar sekarang.


PIlihan Utama Rutin Penjagaan Kulit Waktu Malam Buyandship

Step 1️⃣Pembersih muka: Fresh Soy Face Cleanser 🔽

 • Mulakan rutin waktu malam korang dengan pembersih gel pH yang seimbang untuk membersihkan wajah tanpa menyerap semua kelembapan penting! Kegemaran orang ramai kerana ia dapat menghilangkan solekan degil (termasuk maskara) tanpa mengeringkan kulit menjadikan kulit lembut dan gebu.
 • Ia dibuat dengan protein soya kaya asid, ekstrak timun yang menenangkan, dan ekstrak rosewater. Kulit sensitif? Ia juga membantu menenangkan kulit korang.

Step 2️⃣ Toner: Pixi Glow Tonic Toner 🔽

 • Tona kulit korang dengan Glow Tonic oleh Pixi untuk menghilangkan sel kulit mati dan saksikan kulit korang menjadi semakin berseri-seri dan sihat dengan tekstur yang lebih halus dan mulus!
 • Formula hypoallergenic ini dibuat dengan ekstrak botani, termasuk lidah buaya dan ginseng, untuk menenangkan kulit sensitif-ideal untuk semua jenis kulit.

Step 3️⃣ Balm Rawatan- Pixi Rose Flash Balm 🔽

 • Balm pelembap 3-dalam-1 ini meningkatkan kecerahan, berfungsi sebagai balm rawatan dan berfungsi sebagai topeng revitalisasi. (Psst, ia juga boleh digunakan sebagai primer!)
 • Pilihan terbaik untuk kulit yang kusam dan letih, Rose Flash Balm serta-merta mencerahkan kulit.
 • Jika korang berminat untuk mencuba rangkaian produk Pixi, tetapi tidak bersedia untuk komitmen, dapatkan Fast Flash Facial! Set, satu set trio bersaiz perjalanan untuk rawatan kulit peringkat salun di rumah!

Step 4️⃣ Serum – Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop 🔽

 • Sapukan Vitamin C Drop ini dan tidak perlu stress dengan tona kulit tidak sekata, kusam dan pori-pori yang besar lagi.
 • Ia boleh meremajakan kulit dengan kuasa murni Vitamin C! Mengandungi bahan utama yang merupakan formula yang selamat dan tidak memberi sebarang iritasi kepada kulit untuk membantu memerangi radikal bebas yang merosakkan, merangsang pengeluaran kolagen, dan memperbaiki tona dan tekstur kulit!

Step Pelembap – Klairs Freshly Juiced Vitamin E mask🔽

 • Sesuai untuk menstabilkan vitamin C, itulah yang menjadikan topeng vitamin E sebagai superstar dalam rutin waktu malam ini!
 • Urut produk tersebut ke dalam kulit dengan gerakan bulatan kecil untuk meningkatkan penyerapan ramuan dan sifat antioksidan yang kuat!
 • Ia boleh digunakan sebagai topeng, pek tidur atau pelembap harian yang membantu mengekalkan kecerahan kulit yang sihat kerana ia mengunci kelembapan di dalam kulit sekurang-kurangnya 8 jam. Sekarang korang boleh bangun dengan kulit yang lebih berseri, lebih kuat dan lembap.

Step 6️⃣ Krim Mata – Origins GinZing Eye Cream 🔽

 • Tamatkan rutin waktu malam korang dengan krim mata yang menyegarkan untuk melegakan mata letih korang agar mendapatkan pandangan yang lebih cerah!
 • Asal-usul ini GinZing Eye Cream diformulasikan dengan Panax Ginseng dan Kafein yang membantu mencerahkan, mengurangkan lingkaran hitam dengan serta-merta untuk kelihatan lebih terjaga keesokan harinya!

 


icon_alert PENGUMUMAN: Buyandhip mempunyai had penghantaran untuk produk cecair/krim. Jumlah setiap produk cecair/krim tidak boleh melebihi 100ml. Baca lebih lanjut tentang sekatan dan batasan kami di sini. icon_alert